Medicinsk betingad fotvård:
550 kr, 50 min

Behandlingen inleds med ett avkopplande och mjukgörande fotbad. Därefter rensas, klipps och filas naglarna. Besvär som t.ex. förhårdnader, liktornar, nageltrång och tjocka naglar behandlas. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.


Lyxig fotvård
690 kr, 50 min

Nagelklippning, filning av lättare förhårdnader, peeling, inpackning för torra fötter samt en längre avslutande fotmassage


Mini fotvård  med längre fot och underbensmassage
550 kr 50 min

Behandlingen inleds med ett avkopplande och mjukgörande fotbad. Fötterna filas. Därefter rensas, klipps och filas naglarna. Behandlingen avslutas med en längre fot- och underbensmassage.


Delbehandling (bokas via telefon-ej Boka direkt)
350 kr, 30 min

En del av medicinsk fotvård – till exempel hjälp med att slipa ner kartnaglar eller få hjälp med avlägsna besvärliga liktornar.


Nagelsvampsbehandling
350:- plus preparat 210:-, 30 min

Behandlingen inleds med ett fotbad för nagelsvamp. Därefter slipas naglarna för att bli förberedda för nagelsvampspreparat.


Vårt-behandling
350:-, beroende på antal.

Behandlingen inleds med ett fotbad för vårtor. Därefter görs en bedömning och planering av hur behandlingen ska utföras.


Nageltrångsbehandling

Hjälp att avlasta nageltrång: 350 :-.
Onyfix-Nageln får hjälp med att höja sig och därigenom avlastas det onda området.
Nagelkorrigering: 550:-
Båda stortårna
1 stortå 395 kr


Tejpning av hälsporre
395:-, 30 min

Vid tejpning används Kinesiologi-tejp. Tejpen är stretchig och töjbar. Genom att tejpen stretchas så påverkar det huden på ett sätt som gör att cirkulationen ökar, vilket i sin tur behandlar det inflammerade området. I behandlingen ingår tejpning, tejp samt information hur hälen ska tejpas.


Fotvård med gelélack
690:-, 75 min

Gelélack fötter

450:-, en färg
En lättare fotvård ingår.